تلاش برای استعدادیابی هنری کودکان کار و خیابانی

در نشستی به ریاست مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، استعدادیابی هنری کودکان کار و خیابانی و حضور آنان در رویدادهای هنری، اجتماعی و فرهنگی در دستورکار ادارات دولتی مرتبط و سازمان‌های مردم‌نهاد قرار گرفت.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری یزد در نشست مشترک سازمان‌های مردم‌نهاد و دستگاه‌های اجرایی حوزۀ کودکان کار و خیابانی از برگزاری برنامه‌های فرهنگی، هنری، علمی، تخصصی، حمایتی و آموزشی برای کودکان کار در فروردین 98 خبر داد.
فخرالسادات خامسی‌هامانه هدف از این اقدام را در وهلۀ نخست فرهنگسازی در حوزه کودکان کار بیان کرد و گفت: به نظر می‌رسد تلاش بیشتری برای فرهنگسازی بخش‌های مختلف جامعه در خصوص برخورد با مقوله کودک کار و کودک خیابای احساس می‌شود.
خامسی تصریح کرد: استعدادیابی هنری کودکان کار و خیابانی و نیز حضور آنان در رویدادهای هنری، اجتماعی و فرهنگی استان از اهداف اصلی این اقدام است که در قالب یک جشنواره توسط بخش مردمی به اجرا در می‌آید.
به گفتۀ وی، در این راستا، در نظر است مؤسسه‌ای مداوم در حوزه استعدادسنجی کودکان کار و پرورش استعدادهای آنان تأسیس شود.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری یزد به کارگروه ساماندهی کودکان کار و خیابانی به ریاست معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و دبیری اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اشاره کرد و در خصوص فرایند اداری جذب، شناسایی و سامان‌دهی کودکان کار توضیحاتی به سازمان‌های مردم‌نهاد ارائه داد.
خامسی بیان کرد: جشنواره کودکان کار و خیابانی و برنامه‌های جانبی آن از سوی اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری و سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری و با همکاری دستگاه‌های بهزیستی، کمیته امداد و... و با مشارکت سازمان‌های مردم نهاد برگزار می‌شود.
احمد ندافی، رئیس انجمن نمایش استان با بیان اینکه چنین جشنواره‌ای با در نظر گرفتن همۀ جنبه‌های هنری، برای نخستین بار در استان برگزار می‌شود، از رویکردهای این جشنواره در وهلۀ نخست، استعدادیابی هنری و نیز اجرای تئاتر خیابانی، پرفورمنس‌آرت، گروه موسیقی، مسابقه عکاسی، خط و انشاء ویژه دبستان‌های کل مدارس و پخش فیلم‌های اجتماعی با حضور کودکان کار و نقد کارشناسان اجتماعی نام برد.
حمید زارع‌هرفته معاون اجتماعی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری نیز آغاز جشنواره را همزمان با افتتاح مرکز کودکان کار تأسیس شده توسط شهرداری عنوان کرد و از دیگر برنامه‌های جشنواره ساخت و انتشار کلیپ‌های آموزشی با موضوع کودک کار، انعقاد تفاهم‌نامه در مورد نحوه ساماندهی کودکان کار، اجرای اجرای طرح «هر کودک کار یک مددکار اجتماعی»، تبلیغات آموزش شهری در حوزه متکدیان، اجرای طرح حامیان کودک کار در چهارراه پژوهش برشمرد.
محبوبه داورانی، کارشناس مسئول امور آسیب‌دیدگان اجتماعی بهزیستی نیز به فعالیت‌های مرکز کودکان کار و خیابانی اشاره و یادآور شد: هدف بهزیستی در حوزه کودکان کار جذب و شناسایی کودکان کار و توانمندسازی این کودکان و مهم‌تر خانواده‌های آنان است.
داورانی تصریح کرد: اگر به فرهنگسازی و حمایت از خانواده کودکان کار اهمیت داده نشود، هیچ‌گاه مشکل کودکان کار رفع نخواهد شد.

مطالب مرتبط

هیچ نتیجه‌ای یافت نشد.
افزودن نظرات