استاندار یزد در بازدید از خبرگزاری ایسنا تأکید کرد:

حفظ امانت مردم با پردازش و انتقال درست اخبار

استاندار یزد پیش از ظهر سه‌شنبه 12مرداد ماه از جهاد دانشگاهی استان و دفتر خبرگزاری ایسنای یزد بازدید کرد و در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگاران این رسانه به سؤالات آنها پاسخ داد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی استانداری یزد «سیدمحمد میرمحمدی» استاندار یزد، «عباس حیدری» مدیرکل حوزۀ استاندار و «عباس ملازینلی» مشاور استاندار و مدیر روابط عمومی استانداری در آستانۀ سالروز تشکیل جهاددانشگاهی از حوزه‌های مختلف جهاددانشگاهی استان و دفتر خبرگزاری ایسنا و ایکنای منطقۀ یزد بازدید کردند.
به نقل از خبرگزاری ایسنا منطقه یزد، استاندار یزد در این دیدار با بیان اینکه پردازش خبر موضوعی متفاوت از دخل و تصرف در خبر است، گفت: خوشبختانه اخبار خبرگزاری ایسنا بدون حُب و بغض و به صورت مناسب به مخاطبان منتقل می‌شود.
«سیدمحمد میرمحمدی» با اشاره به فعالیت‌های مثبت و مبتنی بر پژوهش جهاد دانشگاهی استان بیان کرد: جهاد دانشگاهي رويكردي تحول‌گرا، علم‌محور و پژوهش محور دارد، از ظرفيت‌هاي مناسبي برخوردار است و اين نهاد مي‌تواند در رابطه با ارتقاي كيفيت‌ها موفق‌تر عمل كند.
وي با تقدير از اقدامات انجام شدۀ جهاد دانشگاهي استان در زمينه‌هاي مختلف اعم از گياهان دارويي و بذرهاي هيبريدي با اشاره به تفاهم‌نامۀ چهارجانبه جهادانشگاهي، رويان و استانداري و علوم پزشكي يزد، خواستار استفاده و بهره‌برداري استان از دانش و تجربه چهره‌هاي سرشناس رويان براي ارتقاي ظرفيت‌هاي استان شد.
میرمحمدی در رابطه با آموزش‌هاي كاركنان دولت از سوي جهاددانشگاهي توصيه كرد: آموزش كاركنان دولت بايد به ارتقاي واقعي در توانايي كاركنان منجر شود و در اين آموزش‌ها نبايد ملاك اخذ مدرك باشد؛ زیرا در اين صورت اهداف آموزش محقق نخواهد شد.
وي بر ارتقاي كيفيت فعاليت‌هاي آموزشي تأكيد كرد و گفت: هر ميزان كه كيفيت در اين حوزه افزايش يابد، دستاوردهاي آن عالي‌تر و بالاتر خواهد بود و قطعاً در صورت افزايش كيفيت، كميت نيز ارتقا خواهد يافت.
استاندار یزد خاطرنشان كرد: از طرفي هر چه زمينه‌هاي پژوهشي و مراكز رشد و فناوري در جهاددانشگاهي توسعه يابد، به پشتيباني ارتقاي كيفيت فعاليت‌هاي ديگر بخش‌هاي جهاددانشگاهي كمك خواهد كرد.
وي تجاري‌سازي ايده‌ها و دستاوردهاي علمي و فناوري را از ضرورت‌هاي جامعه امروز خواند و ادامه داد: تجاري‌سازي به معناي كاهش هزينه‌ها و افزايش كيفيت است كه اين كيفيت می‌تواند در وجوه مختلف جلوه‌گر شود و به گرايش بيشتر مخاطبان به آن كالا كمك كند.
میرمحمدی در پایان سخنان خود افزود: جهاددانشگاهي با ويژگي‌هايي كه دارد آزادانه‌تر و موفق‌تر مي‌تواند در راستاي ارتقاي كيفيت‌ها در كشور و استان عمل كند و در مسیر توسعه گام بردارد.
رئيس جهاددانشگاهي استان نيز در اين بازديد با ارائه گزارشي از فعاليت‌هاي صورت گرفته در اين نهاد با اشاره به اين كه جهاددانشگاهي در حوزه‌هاي آموزشي، فرهنگي، پژوهشي و اشتغال فعاليت مي‌‌كند، بیان كرد: تعداد مراكز آموزش كوتاه مدت جهاددانشگاهي از هفت مركز در سال 92 به يازده مركز افزايش يافته و جهاددانشگاهي يزد در سال گذشته با ارائۀ آموزش‌هاي كوتاه مدت به 50 هزار نفر رتبه نخست كشور را به لحاظ تعداد فراگيران به خود اختصاص داده است.
«مهدي باصولي» افزود: جهاد دانشگاهي همچنين در سال گذشته موفق به كسب مجوز نظام جامع آموزش كاركنان دولت شد كه در همين راستا نيز يكي از مراكز آموزش‌هاي كوتاه مدت جهاددانشگاهي استان به اين امر اختصاص يافته است.
باصولي به فعاليت‌هاي پژوهشي و تجاري‌سازي در اين نهاد اشاره كرد و گفت: جهاددانشگاهي يزد به عنوان قطب سراميك در بين جهاددانشگاهي‌هاي‌ كشور شناخته مي‌شود لذا در همين راستا زيرساخت‌هايي براي تجاري‌سازي ايده‌ها و دستاوردهاي علمي در اين حوزه فراهم شده است.
وي راه‌اندازي مركز خدمات تخصصي، گلخانۀ تحقيقاتي و ايجاد مركز رشد گياهان دارويي و تلاش براي توليد بذرهاي هيبريدي را از ديگر اقدامات جهاددانشگاهي در حوزه پژوهشي ذكر كرد.
رئيس جهاددانشگاهي استان در ادامۀ سخنان خود همچنين گزارشي از فعاليت‌هاي دفاتر خبري ايسنا و ايكنای یزد ارائه كرد.
 

مطالب مرتبط

هیچ نتیجه‌ای یافت نشد.
افزودن نظرات