معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار تاکید کرد:

ضرورت تعامل قوا در اجرای منشور حقوق شهروندی

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد با بیان اینکه رییس جمهوری بر اجرای منشور حقوق شهروندی تاکید دارد، گفت: هماهنگی با سایر قوا برای اجرای این منشور و التزام همۀ ارکان نظام به دفاع از حقوق ملّت مستلزم یک تعامل بین بخشی است.

به گزارش دفتر استاندار و روابط عمومی استانداری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار روز دوشنبه 13 دی ماه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری ایرنا بیان کرد: حقوق شهروندی یکی از شعارها و وعده های دولت تدبیر و امید در انتخابات سال 92 بود و بعد از شروع کار دولت یازدهم در دستورکار قرار گرفت.
«محمدعلی طالبی» ادامه داد: اگرچه سه طول کشید ولی خوشبختانه با پیگیری ها و اقداماتی که صورت گرفت، منشور حقوق شهروندی رونمایی شد.
وی تصریح کرد: آنچه در منشور حقوق شهروندی آمده است، موضوع جدیدی نیست بلکه تاکیدی بر فصل هائی از قانون اساسی است که به حقوق ملّت پرداخته و در دولت یازدهم راهکار اجرایی شدن آن در دستگاههای دولتی مشخص و در قالب منشور ارائه شده است.
طالبی با اشاره به تاکید رییس جمهوری بر اجرای منشور حقوق شهروندی افزود: اکنون رعایت اصول این منشور در دستگاههای دولت و زیر مجموعه آن یک حرکت روبه جلو در دوران پس از انقلاب اسلامی است که باید دنبال شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گفت: خوشبختانه یک اتفاق بسیار خوبی که در این منشور رخ داده مشورت، همکاری و تعامل نزدیک حقوقدانان با دولت در تدوین حقوق شهروندی است که نشان دهندۀ این است امروز این منشور فراتر از یک دستورالعمل اجرایی و اداری، پشتوانۀ فکری صاحب نظران علمی و حقوقی کشور است.
طالبی خاطرنشان کرد: بُعد اجرایی و علمی منشور حقوق شهروندی در کنار هم دیده شده است و مسائل و مشکلات کمتری در اجرای آن خواهیم داشت.
گفتنی است «حجت الاسلام والمسلمین روحانی» رئیس جمهوری اسلامی ایران، روز دوشنبه 29 آذر ماه سال جاری منشور حقوق شهروندی متشکل از 23 سرفصل و 120 ماده به همراه ساز و کار اجرا و نظارت بر حسن اجرای حقوق شهروندی و ارجاعات قانونی مواد آن را رونمایی کرد.
در این منشور موضوعاتی مانند حق حیات، سلامت و کیفیت زندگی، حق محیط‌ زیست سالم و توسعه پایدار، حق کرامت و برابری انسانی، حق آزادی و امنیت شهروندی، حق مشارکت در تعیین سرنوشت و حق اداره شایسته و حسن تدبیر، حق اشتغال و کار شایسته، حق دسترسی آزاد به اطلاعات، دسترسی به فضای مجازی، حق حریم خصوصی، حق تشکل، تجمع و راهپیمایی، حق تابعیت، اقامت و آزادی رفت و آمد، حق تشکیل و برخورداری از خانواده، حق برخورداری از دادخواهی عادلانه، حق اقتصاد شفاف و رقابتی، حق مسکن و حق مالکیت درج شده است.
حق آزادی اندیشه و بیان، حق صلح امنیت و اقتدار ملی، حق رفاه و تامین اجتماعی، حق دسترسی و مشارکت فرهنگی، حق آموزش و پژوهش، از دیگر موارد منشور حقوق شهروندی است.
 

مطالب مرتبط

هیچ نتیجه‌ای یافت نشد.
افزودن نظرات