استاندار يزد:

به گزارش روابط عمومي استانداري يزد، "سيد محمد ميرمحمدي" روز پنج شنبه 16 مردادماه در ديدار با معاون وزير و رييس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخيزداري كشور خواستار نظارت توسعه فضاي سبز و تثبيت شن هاي روان و افزايش پوشش گياهي در استان يزد شد.

وي با اشاره به لزوم بازيابي برخي آبهاي موجود در شهرستان ها و توجه به مقوله پسآب آب در جاهاي ديگر، گفت: در هر محلي درختي كاشته شود، طراوتي را به استان خواهد داد.

ميرمحمدي تلاش هاي صورت گرفته در زمينه هاي فوق را چندين برابر سالهاي پيش از آن اعلام كرد.

در ادامه معاون وزير و رييس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخيزداري كشور نيز از تلاش هر چه بيشتر مسئولان ذيربط در راستاي حل مشكلات استان يزد خبر داد.

"خداكرم جلالي" با اشاره به اجراي طرح مناريد كه طرحي پايه اي و اصولي بر پايه مشاركت مردم محسوب مي شود و بر انسجام و همكاري دستگاه هاي اجرايي در اجراي اين طرح در برخي از روستاها تاكيد كرد.

وي سازگاري با فرهنگ ديني، مشاركت مردم و ايجاد زمينه معيشت براي مردم را از محسنات اجراي طرح فوق الذكر دانست و گفت: امسال اين طرح در 18 استان به صورت پايلوت توسعه يافته است و به حمايت استان در سطح گسترده اي براي اجرا احتياج دارد.

جلالي از اعتقاد خود مبني بر وجود پتانسيل در استان يزد براي اجراي اين طرح با سرعت بالا خبر داد و بيان كرد: زير بناي اين پروژه حفظ منابع طبيعي است.

اين مقام مسئول همچنين توسعه امروزه در جهان را بر پايه توسعه بدون كربن يا كم كربن دانست و افزود: عمليات مربوط به كاشت درختهاي بياباني، سد زير زميني خرانق، كمربند سبز يزد و پارك چنگلي از طرح هاي مطلوب در استان يزد در راستاي سلامت و جلوگيري از تعرض به زمين هاي مردم محسوب مي شود.

وي اولويت كاري خود در استان يزد را تثبيت شن هاي روان، بيابان زدايي، توسعه فضاي سبز و نهال كاري و امنيت زيستي در برابر شن هاي روان عنوان كرد.

جلالي ادامه داد: اگر محدوديت منابع وجود داشته باشد آبخيزداري از اولويت كاري اين سازمان محسوب مي شود.

گفتني است پروژه ترسيب كربن يعني توسعه فضاي سبز با رسوب كردن كربن – كم شدن كربن در جو -  با مشاركت سازمان جنگل ها، مراتع و آبخيزداري كشور و استانداري يزد در شهرستان ابركوه از سال جاري با سرمايه گذاري چهار ميليارد تومان به مدت پنج سال ادامه خواهد يافت.

همچنين طرح مناريد – انسجام سازماني جهت احياي منابع طبيعي - با سرمايه گذاري 20 ميليارد تومان در سه سايت كشور به ميزان تقريبي هفت ميليارد تومان در هر سايت و با همكاري 5 ساله دولت و دفتر عمران سازمان ملل متحد در شهرستان بهاباد تا دو سال آينده ادامه خواهد يافت.