اهمیت مبارزه با قاچاق در استان یزد با توجه به شرایط خاص اقتصادی و جغرافیایی

استاندار یزد با اشاره به تاثیر  مبارزه با قاچاق در رشد  اقتصادی کشور و افزایش ضریب سلامت جامعه، گفت: بدون تردید موضوع مبارزه با قاچاق در استانی مثل یزد که دارای شرایط خاص اقتصادی و متاثر از فعالیت های قاچاق کالا و ارز بوده و در چهار راه ارتباطی کشور قرار گرفته است، باید با جدیت بیشتری دنبال شود.

به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری یزد، دکتر طالبی در نشست کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان  که به منظور بررسی مسائل مربوط به قاچاق دام، قاچاق قطعات یدکی و سامانه انبارها در سالن کوثر استانداری برگزار شد، با اشاره به تاثیر  مبارزه با قاچاق در رشد  اقتصادی کشور و افزایش ضریب سلامت جامعه، گفت: بدون تردید موضوع مبارزه با قاچاق در استانی مثل یزد که دارای شرایط خاص اقتصادی و متاثر از فعالیت های قاچاق کالا و ارز بوده و در چهار راه ارتباطی کشور قرار گرفته است، باید با جدیت بیشتری دنبال شود.
وی در ادامه به ضرورت ساماندهی وضعیت دام استان برای جلوگیری از قاچاق های این حوزه اشاره و خاطرنشان کرد: با توجه به اشراف مجموعه دامپزشکی بر مباحث مربوط به دام و مسائل بهداشتی آن، این مجموعه پیشنهاد اجرایی خود را در زمینه ساماندهی وضعیت دام در مناطق مختلف به کمیسیون مبارزه با قاچاق ارائه دهند تا با بررسی آن ها در معاونت اقتصادی استانداری و هماهنگی دستگاه های مختلف، برنامه ریزی های لازم انجام شود.
دکتر طالبی با بیان اینکه در کارگروه اقدام اصل ورود و خروج دام بر مبنای تامین گوشت مورد نیاز استان و کنترل قیمت آن گذاشته شده است، افزود: باتوجه به عدم تامین نیاز گوشت قرمز استان در درون استان باید تمهیدات لازم برای واردات گوشت به استان صورت بگیرد و در مقابل عمده تمرکز خود را بر خروج دام به صورت غیر مجاز از استان بگذاریم.
وی در ادامه با اشاره به نقش پلاک کوبی در مدیریت مباحث مربوط به قاچاق دام، تاکید کرد: فرآیند پلاک کوبی دام های استان ظرف یکی دوماه آینده تکمیل شود.
استاندار یزد در بخش دیگری از سخنانش به الزام ثبت موجودی و ورودی و خروجی کالاها در سامانه جامع انبارها اشاره و خاطرنشان کرد: در این زمینه علاوه بر اطلاع رسانی مجدد به واحدهای بهره بردار از این سامانه توسط سازمان صمت استان، بازدید و ارزیابی مستمر واحدها در دستور کار قرار گیرد و در صورت مشاهده هرگونه تخلف و استنکاف از قانون برای واحدها پرونده تشکیل و مورد پیگیری قرار گیرد.
دکتر طالبی همچنین بر فعالسازی سامانه جامع انبارها در اداره غله استان و ثبت اطلاعات و ورود و خروج کالاها در این سامانه و نیز هماهنگی سازمان صمت استان با فرمانداری ها در خصوص صحت سنجی واحدهای تولیدی مستقر در شهرک های صنعتی و نظارت مستمر بر پروسه ورود و خردج کالاها تاکید کرد.
وی همچنین دستوراتی برای مبارزه باقاچاق قطعات یدکی صادر کرد.
استاندار در پایان شرایط استان در زمینه پلاک گذاری ماشین آلات کشاورزی را نامناسب دانست و گفت: با توجه به اعلام آمادگی صورت گرفته، هماهنگی های بین بخشی صورت گیرد تا این کار با هماهنگی و همکاری همه دستگاه ها انجام شود.

مطالب مرتبط

هیچ نتیجه‌ای یافت نشد.
افزودن نظرات