هیچ فعالیت فرهنگی ای ارزشمندتر از ترویج فرهنگ ایثار، شهادت و جهاد نیست/ تدوین راهکارهای لازم به منظور تحقق گردشگری دفاع مقدس در استان

استاندار یزد با بیان اینکه نگاه کلی و روح حاکم بر فعالیت های فرهنگی، دینی و مذهبی کشور در دولت سیزدهم و در استان دارالعباده و دارالعلم یزد بر مبنای ترویج فرهنگ ایثار، شهادت و جهاد و زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهداست، گفت: در حوزه کارهای فرهنگی، هیچ فعالیتی ارزشمندتر از ترویج فرهنگ ایثار، شهادت و جهاد نیست و همه مدیران استان باید خود را موظف به انتقال این فرهنگ بدانند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری یزد، دکتر مهران فاطمی در نشست شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان یزد که در محل سالن کوثر استانداری یزد برگزار شد، ضمن گرامیداشت هفته بسیج، از زحمات ارزشمند و نوآورانه ی مجموعه ی سپاه و بسیج توسط سردار پورشمسی به عنوان فرمانده سپاه الغدیر استان یزد قدردانی کرد و گفت: در سال های اخیر اقدامات و فعالیت های الگویی زیادی در استان انجام شده اما برگزاری کنگره ملی بزرگداشت 4000 شهید استان یزد که نمره ویژه ای را از رهبر معظم انقلاب و نائب امام زمان(عج) گرفت، برگی دیگر به کتاب زرین افتخارات یزد اضافه کرد.
وی با بیان اینکه از دل کنگره ملی بزرگداشت ۴۰۰۰ شهید استان یزد، کنگره ملی  ۱۰۰۰ شهید دانش آموز استان متولد شده است، اظهارداشت: قطعا از دل کنگره ۱۰۰۰ شهید دانش آموزنیز برکات دیگری خلق خواهد شد و این سلسله مبارک و شجره طیبه گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، به جهت اخلاص و دریافت تائید رهبری، به عنوان باقیات الصالحات در تاریخ یزد ادامه می یابد.
استاندار یزد به لزوم انجام فعالیت های فرهنگی در کنار فعالیت های اقتصادی پرداخت و افزود: در حوزه کارهای فرهنگی، هیچ فعالیتی ارزشمندتر از ترویج فرهنگ ایثار، شهادت و جهاد نیست و همه مدیران استان باید خود را موظف به انتقال این فرهنگ بدانند.
دکتر فاطمی با بیان اینکه پایه های انقلاب ما بر اساس فرهنگ ایثار و شهادت بنا نهاده شده است، تصریح کرد: اینکه امام خمینی(ره) می فرمایند «نگذارید پیشکسوتان جهاد و شهادت در پیچ و خم زندگی به دست فراموشی سپرده شوند » به این دلیل است که در صورت فراموش شدن این حوزه، اقدامات و فعالیت های حوزه های دیگر، تاثیرگذاری لازم را نخواهند داشت.
وی با اشاره به یکی از بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه «امروز فضیلت زنده نگهداشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست»، خاطرنشان کرد: آیت الله خامنه ای پیش از آنکه رهبر انقلاب باشند یک مجتهد مسلم دینی هستند و بیان این نکته از سوی ایشان دال بر اهمیت این حوزه دارد.
استاندار یزد ادامه داد: نگاه کلی و روح حاکم بر فعالیت های فرهنگی، دینی و مذهبی کشور در دولت سیزدهم و در استان دارالعباده و دارالعلم یزد بر مبنای ترویج فرهنگ ایثار، شهادت و جهاد و زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهداست و همه دستگاه های استان باید با این نگاه، کار را پیش ببرند.
دکتر فاطمی در ادامه بر تکمیل یادمان شهدا روستای مبارکه بافق، اجرای یادمان شهدا حسینیه رضوانشهر اشکذر و حوزه علمیه خواهران اردکان و ارائه گزارش پیشرفت کار در جلسه بعدی تاکید کرد.
استاندار یزد اضافه کرد: طرح مصوب یادمان شهدا دانشگاه یزد نیز باید در جلسه بعدی ارائه و برنامه زمانبندی اجرای آن اعلام شود.
وی با بیان اینکه باید از 35 هزار رزمنده و پیشکسوت دفاع مقدس استان به صورت شایسته تجلیل شود، خاطرنشان کرد: در این راستا معاونت منابع انسانی و مشاور ایثارگران استانداری با همکاری بنیاد شهید و سازمان بسیج ادارات، برنامه ریزی مناسبی را برای تجلیل از فعالین و جهادگران دفاع مقدس تدوین و ارائه دهند.
دکتر فاطمی در ادامه به برگزاری جلساتی با پیشکسوتان عرصه جهاد و شهادت شهرستان های میبد، اردکان، بهاباد و بافق جهت تبیین بهتر رشادت ها و ایثارگری های مردم شهرستان های مذکور در دانشنامه دفاع مقدس استان، تشکیل ستاد مرکزی برای برگزاری رویدادهای کتابخوانی و آسیب شناسی مسائل مربوط به برگزاری یادواره ها جهت غنی و هدفمند تر کردن این برنامه ارزشی تاکید کرد.
وی در بخش دیگری از سخنانش به لزوم ورود جدی استان به بحث گردشگری دفاع مقدس اشاره و تصریح کرد: در استان یزد شهدای بزرگ و به نامی نظیر شهید صدوقی(ره) و شهید منتظر قائم آرمیده اند همچنین این استان در مسیر استان کرمان و آرامگاه شهید حاج قاسم سلیمانی واقع شده است لذا باید از این ظرفیت تاریخی، ارزشی و انقلابی استان که سرفصل جدیدی را در حوزه گرشگری، با عنوان گردشگری دفاع مقدس پیش روی ما قرار می دهد، به نحو مطلوب استفاده شود.
پیگیری جدی چاپ کتاب های کنگره شهدا،  تدوین زندگی نامه شهدای استان، استفاده از ظرفیت طلاب جوان و پژوهشگر در امر ترویج مسائل دفاع مقدس از دیگر موضوعات مورد تاکید استاندار یزد در این نشست بود.

مطالب مرتبط

هیچ نتیجه‌ای یافت نشد.
افزودن نظرات