مشاور معاونت توسعه روستايي و مناطق محروم كشور عنوان كرد:

توسعه روستاها از اهداف كليدي دولت تدبیر و امید است

مشاور معاون توسعه روستايي و مناطق محروم كشور بابیان اينكه توسعه روستاها از اهداف كليدي دولت تدبير و اميد است گفت : اين مهم در سايه حمايت از توليد در روستاها تحقق می‌یابد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری یزد، نشست آموزشي و مشورتي طرح مشاركت مردم در راه‌اندازی واحدهاي توليدي در روستاها و توسعه روستايي روز پنجشنبه 26 شهریورماه با حضور مشاور معاونت توسعه روستايي و مناطق محروم كشور، مديران كل امور روستايي و شوراها و بانوان و خانواده استانداري در سالن شهيد منتظر قائم استانداري برگزار شد.
مشاور معاون توسعه روستايي و مناطق محروم كشور در اين نشست آموزشي با اشاره به اجرايي شدن طرح مشاركت مردم در راه‌اندازی واحدهاي توليدي در روستاها با دستور معاون اول رئیس‌جمهوری اسلامي ايران اظهار داشت: براي توسعه روستايي در سال گذشته بالغ بر 700 میلیارد ریال هزينه شده و در بودجه امسال نيز در اين رابطه 15 هزار میلیارد ریال اعتبار پیش‌بینی‌شده است.
"احمد خوارزمي" بابیان اينكه یکی از مهم‌ترین برنامه‌های دولت يازدهم در معاونت توسعه روستايي، اشتغال‌زایی در روستاها است، افزود: بايد نگاه به روستاها و ظرفیت‌های آن‌ها تغيير كند و نگاه توسعه‌ای در دستور كار فرمانداران، بخشداران و دهياران سراسر كشور قرار گيرد.
وي ادامه داد: بدون شك پيشرفت متوازن مناطق روستايي كشور در حوزه‌های مختلف می‌تواند موجب اشتغال پايدار در روستاها شود و تحقق اين مهم از مهاجرت روستائيان به شهرها و حاشيه آن‌ها جلوگيري می‌کند.
خوارزمي بابیان اينكه سیاست‌ها و برنامه‌ریزی‌های غلط در دولت گذشته باعث شده كه امروز 30 هزار روستا در ايران خالي از سكونت باشد تصريح كرد: از برنامه‌های محوري دولت تدبير و اميد رفع محروميت در روستاها، ايجاد کسب‌وکار مناسب و ثابت در روستاها و كمك به توسعه پايدار آن‌ها است كه انجام اين مهم به همت و حمايت همه‌جانبه نياز دارد.
مشاور معاون توسعه روستايي و مناطق محروم كشور فرصت اشتغال در مناطق روستايي استان يزد را بسيار بالا دانست و تأكيد كرد: اين استان می‌تواند با توسعه همه‌جانبه روستاهاي خود در حوزه‌های مختلف فرهنگي، اقتصادي و اجتماعي، الگويي موفق براي ساير استان‌های كشور در اجراي طرح مشاركت مردم در راه‌اندازی واحدهاي توليدي در روستاها باشد.
خوارزمي در پايان سخنان خود به بيان شرايط و ضوابط اعطاي تسهيلات به طرح‌های مشاركتي مردم در راه‌اندازی واحدهاي توليدي در روستاها اشاره كرد و گفت : دولت به طرح‌های مشاركتي كه حداقل 50 نفر، متقاضي اجراي آن باشد و سهم آورده آن‌ها 20 تا 35 درصد باشد، تسهيلات با نرخ سود سه درصد ارائه می‌کند كه اين تسهيلات از مبلغ 10 ميليارد ريال براي سرمایه‌گذاری مشاركتي آغاز می‌شود.
گفتني است در پايان اين جلسه هر يك از حاضرین در نشست سؤالات خود را در مورد نحوه اجراي طرح مشاركت مردم در راه‌اندازی واحدهاي توليدي در روستاها مطرح كردند.

مطالب مرتبط

هیچ نتیجه‌ای یافت نشد.
افزودن نظرات