استاندار یزد در نشست شورای راهبری فن بازار منطقه ای استان یزد مطرح کرد؛

لزوم برنامه ریزی جهت فراهم سازی زمینه فروش حداکثری محصولات شرکت های دانش بنیان/ تهیه بانک اطلاعاتی از نیازهای فناورانه مجموعه های صنعتی و معدنی استان/ برقراری پیوند بین «نیاز بخش صنعت» و «توانمندی شرکت های دانش بنیان و فناور» در دستورکار استان/ عزم جدی استان برای تغییر ریل از«اقتصاد منبع محور» به «اقتصاد دانش بنیان»

دکتر فاطمی با تاکید بر تهیه بانک اطلاعاتی از نیازهای فناورانه مجموعه های صنعتی و معدنی استان گفت: برقراری پیوند بین «نیاز بخش صنعت» و «توانمندی شرکت های دانش بنیان و فناور» باید در دستورکار استان قرار گیرد.

​​​​​​​به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری یزد، دکتر فاطمی در نشست شورای راهبری فن بازار استان، بازار فروش را یکی از بزرگترین مشکلات نظام نوآوری دانست و گفت: بازار فروش؛ وجه مشترک چالش های بسیاری از شرکت های دانش بنیان است که باید به صورت جدی برای آن برنامه ریزی شود.
 
استاندار یزد در ادامه به برخی از راهکارهای ارائه شده جهت رونق زیست بوم علم و فناوری و به ویژه بازار فروش محصولات اشاره و خاطرنشان کرد: راهکارها و مسیر حرکت استان در این حوزه، باید مبتنی بر محورهای سند یزد نوین باشد.
 
وی با اشاره به لزوم بهم رسانی شرکت های دانش بنیان و مجموعه های صنعتی و معدنی استان، اظهارداشت: با این رویکرد با توجه به اینکه شرکت های دانش بنیان متناسب با نیازهای صنعت و معدن اقدام به تولید محصول می کنند، دغدغه های مربوط به بازار فروش را نخواهند داشت.
 
دکتر فاطمی ادامه داد: در این راستا باید بانک اطلاعاتی از نیازهای فناورانه بخش صنعت و معدن استان و نیز شرکت های دانش بنیان فعال در حوزه های مرتبط با این بخش تهیه و در قالب رویدادهایی به یکدیگر پیوند خورند.
 
استاندار یزد با بیان اینکه با رویکرد مذکور، اتصالی بین «نیاز بخش صنعت» و «توانمندی شرکت های دانش بنیان» برقرار می شود، تصریح کرد: در این صورت، کمتر شاهد تعطیلی موقت برخی کارخانجات به دلیل نبود یک قطعه از دستگاه ها در ایران، خواهیم بود.
 
وی در بخش دیگری از سخنانش یکی از سیاست های جدی و راهبردی استان را تقویت کارگزاری های حوزه دانش بنیان عنوان کرد و افزود: با تقویت این بخش غیر دولتی می توان مسائل این حوزه را بهتر و موثرتر پیش برد.
 
دکتر فاطمی در ادامه به ضرورت حضور استان در نمایشگاه های ملی و بین المللی حوزه فناوری و نوآوری اشاره و تصریح کرد: بازدید از نمایشگاه های این حوزه و برپایی غرفه ای از یزد در آن ها، سبب آشنایی با آخرین دستاوردهای حوزه علم و فناوری و ایده گیری از آن ها می شود.
 
وی لازمه تغییر ریل از اقتصاد منبع محور به اقتصاد دانش بنیان را «وقتگذاری ویژه»، «صرف هزینه» و «پیگیری جدی» دانست و خاطرنشان کرد: اقتصاد دانش بنیان یکی از ستون های اصلی سند یزد نوین است و حمایت های لازم در راستای تحقق اهداف این حوزه انجام خواهد شد.
 
استاندار یزد در پایان اضافه کرد: باید کار واقعی در حوزه توسعه و رونق زیست بوم علم و فناوری استان انجام شود به طوری که اثرات آن برای عموم افراد جامعه و به ویژه شرکت های فعال در این حوزه قابل لمس باشد.

 

مطالب مرتبط

هیچ نتیجه‌ای یافت نشد.
افزودن نظرات