استاندار یزد در نشست اقتصاد دانش بنیان و جهش تولید عنوان کرد :

عزم جدی استان برای تحقق اقتصاد دانش‌بنیان

استاندار یزد با اشاره به اقدامات و برنامه های استان برای تحقق اقتصاد دانش بنیان عنوان کرد: استان از تمامی ظرفیت ها برای تحقق اقتصاد دانش بنیان بهره می گیرد و عزم جدی ای در این مسیر داریم.

به  گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری، «محمد علی طالبی» در نشست اقتصاد دانش بنیان و جهش تولید که به رياست معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و رئیس بنیاد نخبگان کشور و با حضور جمعی از مسئولین استان به منظور بررسی اقدامات و مسائل حوزه اقتصاد دانش بنیان یزد در سالن کوثر استانداری برگزار شد، با بیان اینکه یزد در مسیر تبدیل شدن به یکی از استان های برتر در حوزه اقتصاد دانش بنیان است، افزود: وعده تبدیل استان به پایلوت اقتصاد دانش بنیان در کشور، در حال محقق شدن است.
 وی با بیان اینکه طی یکسال و نیم گذشته اقدامات ویژه ای در حوزه فناوری و نوآوری سامان داده ایم، گفت: فعال کردن شورای هماهنگی فناوری و نوآوری، شورای راهبری ارتباطات و فناوری اطلاعات، کارگروه آموزش ، پژوهش، فنآوری و نوآوری و کمیته صنایع خلاق از جمله اقدامات استان برای هماهنگ سازی اقدامات حوزه اقتصاد دانش بنیان بوده است.

 استاندار با بیان اینکه در ابتدای راه، برای تحقق اقتصاد دانش بنیان نیاز به برنامه جامع و مدونی داشتیم ، گفت: به همین منظور و برای اولین بار در کشور اقدام به تدوین برنامه عملیاتی توسعه نظام نوآوری کردیم.
 وی با بیان اینکه اقدامات استان در حوزه فناوری و اقتصاد دانش بنیان به برنامه ریزی و تشکیل شوراها و هماهنگی ها محدود نبوده است، افزود : فراهم سازی زیرساخت های فعالیت شرکت های دانش بنیان از جمله زیرساخت های فیزیکی و تامین اعتبارات و تسهیلات از جمله اقدامات عملیاتی استان بوده است.
  دکتر طالبی افزود: تغییر کاربری کارخانه درخشان‌ و تبدیل آن به کارخانه نوآوری، پیگیری زمین طرح توسعه پارک علم و فناوری و اقدامات صورت گرفته به منظور بازسازی ساختمان جنبی پارک علم و فناوری از جمله اقدامات انجام شده برای تامین فضای فیزیکی مناسب برای شرکت های فناور بوده است.
 وی با بیان اینکه استان این آمادگی را دارد که حداکثر منابع خود را در راستای تحقق اقتصاد دانش بنیان به کار گیرد، افزود:  بر آن هستیم که برای فراگیری اقتصاد دانش بنیان در استان ، در هر دستگاه یکی از مدیران میانی به عنوان مسئول پیگیری تحقق اقتصاد دانش بنیان معرفی شود.
 استاندار در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه برخی شرکت های دانش بنیان استان نیازمند حمایت های ملی برای فعالیت در بازارهای بزرگتر هستند، افزود: خواستار پیگیری این موضوع از سوی مجموعه معاونت علمی و فناوری هستیم.
 استاندار در انتها با بیان اینکه طی سال های اخیر، در محورهای اصلی فعالیت اقتصادی استان شاهد حضور پررنگ مراکز نوآوری بوده ایم، افزود: مراکز نوآوری کاشی و سرامیک، نساجی و فولاد از جمله آنها بوده اند که با توجه به اینکه قسمت بزرگی از اقتصاد استان را این سه بخش تشکیل می‌دهند، ایجاد آنها بسیار حائز اهمیت بوده است.

مطالب مرتبط

هیچ نتیجه‌ای یافت نشد.
افزودن نظرات