استاندار یزد تأكيد كرد:

ضرورت گسترش فرهنگ نماز در بین نسل نوجوان و جوان

استاندار يزد گفت: ضروري است فرهنگ نماز در جامعه گسترش يابد و اين فريضه ديني در بين نسل نوجوان و جوان ما نهادينه شود.
 به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری یزد، شامگاه دوشنبه 14 دی‌ماه اجلاس استاني نماز با حضور استاندار یزد، قائم‌مقام ستاد اقامه نماز كشور، معاون توسعه مديريت و منابع انساني استاندار، مديركل حوزه استاندار، جمعي از مديران ستادي استانداري و اعضاي شوراي اداري استان و مدير ستاد اقامه نماز استان در سالن آمفی‌تئاتر حضرت سيدالشهدا (ع) امامزاده جعفر (ع) يزد برگزار شد.
 استاندار يزد در اين اجلاس ضمن تسليت شهادت شيخ نمر توسط رژيم آل سعود اظهار داشت: بايد با مشاركت مردم و تشکل‌های غيردولتي در زمينه گسترش و ترويج فرهنگ نماز در جامعه تلاش کرد.
«سید محمد ميرمحمدي» ادامه داد: نماز داراي سه وجه شكلي، مفهومي وایمانی است كه در وجه شكلي نماز مشكلي نداريم و همه مسائل ظاهري اين فريضه ديني را رعايت می‌کنیم اما در وجه مفهومي نماز تا حدودي دچار مشكل هستيم.
 وي افزود: در وجه ايماني نماز نيز بايد تغييراتي در خود انجام دهيم زيرا زمانی که ما اقامه نماز می‌کنیم نبايد هيچ سخن، حركت و رفتاري كه مغاير با احكام الهي باشد را مرتكب شويم.
ميرمحمدي تصريح كرد: اگر در وجه ايماني نماز، خود را به مفاهيم اصلي اين فريضه ديني نزديك كنيم، از کوچک‌ترین رفتار و حرف نادرستي پرهيز و نماز را با خلوص نيت و ايمان كامل اقامه می‌کنیم.
وی گفت: آراستگي و نظافت مساجد و مکان‌های اقامه نماز از اهميت بالايي برخوردار است و در اين زمينه نيز بايد به‌صورت شايسته به‌ظاهر مساجد رسيدگي و فضاهاي اقامه نماز آراسته باشد كه مردم درس نظم، نظافت و آراستگي را از مساجد فرابگیرند.
استاندار يزد اظهار داشت: يكي از مهم‌ترین لازمه‌های ترويج و گسترش فرهنگ نماز در جامعه كار كارشناسي و آسیب‌شناسی در این زمینه است که ضروری است  با مشاركت مردم و تشکل‌های غيردولتي اين فريضه ديني را در بين نسل نوجوان و جوان ترويج دهيم.
وي ادامه داد: نماز فریضه‌ای نيست كه به‌اجبار و زور از جوانان بخواهيم آن را انجام دهند، زيرا اگر كاري جنبه اجباري پيدا كند، جوان باروحیه‌ای كه دارد در جبهه مخالفت برمی‌آید.
ميرمحمدي افزود: آن مسئله‌ای كه جوانان را از ما دور می‌کند، عدم صداقت، عدم تطابق گفتار و عمل و دورنگي برخي از بزرگ‌ترها است و اگر نوجوانان و جوانان مشاهده كنند كه ما در عين سفارش به اقامه نماز خود نيز به آن توجه ویژه‌ای داريم، به سمت نماز جذب می‌شوند.
 
توجه بيشتر مدارس به تربيت ديني دانش آموزان
 
میرمحمدی بابیان اينكه مدارس و آموزش‌وپرورش بايد توجه بيشتري به تربيت ديني دانش آموزان داشته باشند گفت: يكي از مهم‌ترین نهادها براي بسترسازي اقامه نماز در بين كودكان، نوجوانان و جوانان آموزش‌وپرورش است.
وي در پايان سخنان خود خاطرنشان كرد: در ارتباط با آشنا کردن فرزندانمان با مفاهيم اسلامي بايد از ظرفیت‌های مهدكودك و مدارس بهره‌گیری نماييم و مسير آموزش ديني كودكان و نوجوانانمان مانند گذشته با آموزش ديني آغاز شود.
گفتني است در پايان اين اجلاس از دستگاه‌های اجرايي، خادمين و فعالان در حوزه اقامه نماز با اهداي لوح تقدير و هدايايي تجليل شد.
 
 
 
 

مطالب مرتبط

هیچ نتیجه‌ای یافت نشد.
افزودن نظرات