مديركل دفتر امور بانوان و خانواده استانداري يزد عنوان كرد:

نقش ممتاز زنان در حفظ محیط‌زیست و منابع طبيعي

مديركل دفتر امور بانوان و خانواده استانداري يزد گفت: بانوان نقش مهم و تأثیرگذاری در حفظ محیط‌زیست و منابع طبيعي دارند.
به گزارش اداره كل روابط عمومي استانداري يزد، روز شنبه 14 آذرماه نشست بانوان برگزيده و نمايندگان سازمان‌های مردم‌نهاد فعال در حوزه محیط‌زیست با حضور معاون رئیس‌جمهور و رئيس سازمان محیط‌زیست، معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار، مديران كل دفتر امور بانوان و خانواده و دفتر امور اجتماعي و فرهنگي استانداري، نماينده مردم اردكان در مجلس شوراي اسلامي و مديركل حفاظت از محیط‌زیست استان در سالن بنياد نخبگان يزد برگزار شد.
مديركل دفتر امور بانوان و خانواده استانداري در اين نشست بابیان اينكه طبق سرشماري نفوس و آمار سال 90، 520 هزار و 864 نفر از جمعيت استان را بانوان تشكيل می‌دهند اظهار داشت: از اين تعداد 42 هزار و 550 نفر شاغل و 364 هزار و 172 نفر غير شاغل هستند.
«فخرالسادات خامسي هامانه» ادامه داد: زنان استان يزد نقش بسيار مهمي در حوزه حفاظت از محیط‌زیست دارند و با اصلاح شيوه زندگي با رويكرد صرفه‌جوئی و قناعت، فرهنگ‌سازی مصرف انرژي و انتقال اين فرهنگ به نسل آينده و جايگزين نمودن روش‌های نوين و بهينه مصرف بجاي باورهاي غلط و غيراقتصادي در خانواده‌ها در تلاش هستند مديريت صحيح مصرف را به گفتماني در خانواده‌ها و جامعه تبديل كنند.
خامسي هامانه بابیان اينكه زنان استان يزد در بسياري از حوزه‌ها می‌توانند براي زنان ساير استان‌ها الگو باشند افزود: بانوان يزدي توانسته‌اند در حوزه حفاظت از محیط‌زیست و منابع طبيعي نيز مشاركت فعال نمايند و اقدامات ارزنده‌ای در اين زمينه داشته باشند.
وي در بخش ديگري از سخنان خود تصريح كرد: در استان يزد به ازاي هر 100 هزار نفر در استان، 130 نفر به بيماري سرطان مبتلا می‌شوند كه وجود آلاینده‌ها، صنعتي بودن يزد و کوره‌های آجرپزی ازجمله عوامل مؤثر در افزايش اين آمار هستند.
مديركل دفتر امور بانوان و خانواده استانداري گفت: متأسفانه در استان يزد به دلايل مختلف زنان رتبه نخست را در ابتلا به سرطان سینه‌دارند و با رشد 2/5 درصدي ابتلا به سرطان در استان روبرو هستيم.
خامسي هامانه در پايان سخنان خود توجه بيشتر به جايگاه ويژه بانوان در كليه سیاست‌گذاری‌ها، برنامه‌ریزی‌ها و فعالیت‌های زیست‌محیطی در استان، اختصاص تسهيلات و اعتبارات ويژه در جهت توانمندسازی زنان، اجراي نشست‌های آموزشي، پژوهشي براي فعال نمودن زنان شهري و روستايي و توجه به خطرات کارخانه‌ها و مراكز صنعتي آلاينده مستقر در استان كه بر سلامت خانواده‌ها و بانوان يزدي تأثیرگذار بوده است و توجه به رفع اين مشكلات را از مسئولان كشوري و استاني خواستار شد.
 

مطالب مرتبط

هیچ نتیجه‌ای یافت نشد.
افزودن نظرات