استاندار يزد:

تمهیدات لازم برای استخدام نخبگان علمي در دولت فراهم شود

استاندار يزد براي جلوگيري از مهاجرت جوانان نخبه علمي پيشنهاد داد: تمهيدات لازم براي استخدام اين جوانان در دولت فراهم شود.

 به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری يزد، عصر يكشنبه 29 آذرماه جلسه شوراي علمي نخبگان استان با حضور استاندار يزد، معاون توسعه مديريت و منابع انساني استاندار، مديركل دفتر ارتباطات، اطلاعات و امنيت استانداري، رئیس بنیاد نخبگان استان و جمعي از صاحب‌نظران علمي استان در سالن زنده‌یاد حميديا استانداري برگزار شد.
استاندار يزد در اين جلسه بابیان اينكه شناسايي نخبگان بايد از مدارس آغاز شود اظهار داشت: نخبه پروري مستلزم برنامه‌ریزی صحيح و منسجم است و خوشبختانه در استان يزد ظرفیت‌ها و استعدادهاي ذاتي دانش آموزان بسیار خوب است كه نشانگر آن 22 سال صدرنشيني در كنكور سراسري است.
«سید محمد ميرمحمدي» با اشاره به اينكه بايد جوانان نخبه را جذب كنيم افزود: چندين سال است كه براي مهاجرت نخبگان دغدغه داريم اما بايد ديد در عمل چه اقدامي براي حمايت از آن‌ها انجام داده‌ایم.
وي با تأكيد بر اينكه استخدام‌های دولت بايد بر اساس ضوابط، مقررات و كار كارشناسي باشد و دولت تدبير و اميد اين مهم را در دستور كار خود قرار داده است ادامه داد: در كشورهاي خارجي حمایت‌های مالي بسيار خوبي از نخبگان ایرانی می‌شود و اگر دولت برنامه‌ریزی نمايد و هرساله تعدادي از آن‌ها را به استخدام خود درآورد، علاوه بر ورود افراد نخبه به بدنه دولت براي آن‌ها نيز حقوقي لحاظ می‌شود كه نوعي حمايت محسوب می‌شود و موجب می‌گردد تا اين افراد به خارج از كشور مهاجرت نكنند.
ميرمحمدي تصريح كرد: تشكيل کارگروه‌های تخصصي و كاربردي همراه با دستور كار مناسب به‌منظور استفاده از توانمندي نخبگان علمي و جوانان پژوهشگر در راستاي پيشبرد اهداف كلان نظام اسلامي ازجمله وظايف و اولویت‌های كاري شوراي علمي نخبگان استان است.


نخبگان به مسائل ورود کنند


استاندار يزد در بخش ديگري از سخنان خود گفت: لازم است نخبگان نيز براي ايده پردازي و ارائه راهكارهاي مطلوب براي توسعه همه‌جانبه استان وارد ميدان عمل شوند.
ميرمحمدي ادامه داد: براي بهره‌برداری از نظرات و پیشنهاد‌ها نخبگان درراه اعتلا و توسعه استان در زمینه‌های مختلف شب و روز نمی‌شناسم.
وي در پايان سخنان خود تأكيد كرد: بايد در جلسات مختلف شوراي علمي نخبگان استان به ظرفیت‌ها، محورهاي توسعه و مسائل استان ازجمله آب، گردشگري، محیط‌زیست، صنايع، معادن و انرژي خورشيدي توجه شود و با استفاده ازنظر نخبگان و متخصصان در اين حوزه‌ها بهترين بهره‌برداری را داشته باشيم.
گفتني است در ابتداي اين جلسه هركدام از صاحب‌نظران و نخبگان علمي حاضر در جلسه به بيان دیدگاه‌های خود در راستاي نحوه فعاليت و وظايف شوراي علمي نخبگان استان پرداختند.
 

مطالب مرتبط

هیچ نتیجه‌ای یافت نشد.
افزودن نظرات