مدير كل امور بانوان و خانواده استانداري يزد:

ضرورت توجه به اشتغال زنان رهاشده از بند اعتیاد

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداري يزد اظهار داشت: تقويت علمي کمپ‌های ترك اعتياد زنان و اشتغال‌زایی براي زنان بهبودیافته از اعتياد را از اولویت‌های برنامه‌های استاني در بحث اعتياد زنان در استان دانست.

به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری یزد، «فخرالسادات خامسي هامانه» در جلسه كارگروه تخصصي مقابله با آسیب‌های اجتماعي با موضوع اعتياد زنان با اشاره به اينكه اعتياد زنان خطرناک‌ترین و جديدترين آسيب اعتياد در كشور است، تأکید كرد: مردان معتاد با تلاش زنان می‌توانند به‌سلامت و بهبودي برسند، اما اعتياد يك زن خانواده‌ای را دچار آسيب می‌کند.
وی پايين آمدن سن اعتياد، تغيير الگوي مصرف و گرايش به سمت مواد مخدر صنعتي را دو تهديد در بحث اعتياد دانست گفت: متأسفانه باورهاي غلط زنان باعث افزايش ورود آنان به بحث اعتياد شده است.
وي افزايش آگاهي زنان از طريق مشاوره‌های فردي و گروهي و نيز آموزش برخي از اقشار تأثيرگذار در اين حوزه مانند باشگاه‌داران، آرايشگران، دانشجويان، سرپرستان خوابگاه‌های دانشجويي را از طريق برگزاري پنل های تخصصي و جلسات مشاوره مؤثر دانست.
مديركل امور بانوان و خانواده استانداري با اشاره به برگزاري برنامه‌های موفقي چون كارزار رسانه‌ای شيشه در استان و نيز «شهروند سالم» در استان تهران، استفاده از ظرفیت‌های تبليغات محيطي و رسانه‌ای در استان و نصب آگهی‌نماهای آموزشي درزمینه اعتياد و بیماری‌ها را يكي دیگر از راهكارهاي مناسب در افزايش آگاهي بانوان درزمینهٔ عدم ابتلا به اعتياد و داروهاي مصرفي زیان‌آور دانست.
خامسي هامانه در بخش ديگري از سخنان خود ضمن اشاره به اينكه متأسفانه اعتياد عامل 60 درصد از همسر آزاری‌ها و 30 درصد از کودک‌آزاری و 55 درصد از طلاق‌ها هست، حمايت از خانواده‌های آسیب‌دیده از اعتياد را يكي از موضوعاتي دانست كه بايد موردتوجه جدي قرار گيرد.
وي افزود: هدف‌گذاری كاهش 25 درصدی نرخ آسیب‌های اجتماعي تا پايان برنامه ششم توسعه و رسيدن به اشتغال پايدار از مهم‌ترین برنامه‌های معاونت زنان براي حل معضل اعتياد در زنان و خانواده است و دفاتر امور بانوان و خانواده استانداری‌ها نيز بايد با همكاري دستگاه‌های دولتي و با استفاده از ظرفيت سازمان‌های مردم‌نهاد، برنامه‌ریزی مناسب داشته باشند.
گفتني است کارگروه‌های تخصصي مقابله با آسیب‌های اجتماعي با موضوع اعتياد زنان براي نخستين بار و با حضور اعضاي هیئت‌علمی دانشگاه‌های يزد و علوم پزشكي شهيد صدوقي (ره) و نيز جمعي از صاحب‌نظران و نمايندگان دستگاه‌های اجرايي تشكيل شد.
اشتغال‌زایی برای زنان بهبودیافته، تشكيل مركز دولتي درمان اعتياد زنان، برگزاري آموزش‌های مهارتي براي زنان و دانشجويان، گروه‌درمانی و خانواده‌درمانی، پيگيري تأسيس مراكز ويژه حمايت از زنان آسیب‌پذیر و در معرض آسيب، تهيه نقشه راه براي نهادها، اجراي برنامه‌های اجتماع‌محور، اجراي برنامه‌های آموزشي ويژه دانشجويان و دانش آموزان ازجمله پيشنهادها و موضوعات طرح‌شده در اين جلسه بود.
 

مطالب مرتبط

هیچ نتیجه‌ای یافت نشد.
افزودن نظرات